Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Servicii Medicale - Oferte - București

Anunțul: #3299

Secțiunea "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Ciobanu Mara

Domeniul de activitate / Specialitatea: Ofer colaborare endodontie

Descrierea serviciilor / activității: Sunt medic cu practica limitata la endodontie, promotia 2015. Lucrez conform celor mai noi standarde in endodontie. Cabinetele in care ma pot gasi pacientii au acces facil, aproape de metrou Unirii sau Victoriei in cadrul clinicii ImperialDent. Este dotat cu microscop, diga, sistem rotativ, sistem de obtiratie la cald.

GARANTEZ intoarcerea pacientilor la dvs, nu efectuez decat manopere endodontice, strict ce discutam in prealabil sau ce imi scrieti pe biletul de trimitere. Pacientii NU vor fi programati la alti medici din clinica.

Va rog sa ma contactati pentru discutii sau pentru a va trimite portofoliu de cazuri.