Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Servicii Medicale - Oferte - București

Anunțul: #3272

Secțiunea "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Alice Perfect Smile | Cabinet stomatologic bucuresti sector 5

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie Implantologie

Descrierea serviciilor / activității: Locul unde zâmbetul tău primește atenția Stomatologului și îngrijirea de care are nevoie! Suntem o echipă de profesioniști pasionați de stomatologie, gata să îți oferim servicii complete pentru sănătatea și estetica orală.
Unul dintre punctele noastre forte este expertiza în implantologie dentară. Implantul dentar este răspunsul modern la înlocuirea dintelui pierdut, oferind nu doar o soluție estetică, ci și o funcționalitate durabilă. Echipa noastră de specialiști în implantologie este pregătită să îți ofere consultații personalizate și să implementeze proceduri avansate pentru a restaura zâmbetul tău la întreaga sa splendoare.
Cabinetul Stomatologic Alice Perfect Smile din Bucuresti Sectorul 5, nu oferim doar servicii stomatologice, ci construim relații de încredere cu pacienții noștri. Contactează-ne astăzi pentru a programa o consultație și descoperă cum putem contribui la sănătatea și frumusețea zâmbetului tău!