Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Servicii Medicale - Oferte - București

Anunțul: #3270

Secțiunea "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Soydiosa

Domeniul de activitate / Specialitatea: Hipnoterapie

Descrierea serviciilor / activității: Tehnica de hipnoză de vindecare cuantică QHHT, dezvoltata de mai bine de 50 ani de Dolores Cannon, este o călătorie extraordinară a conștiinței care poate debloca transformarea profundă și vindecarea care există în fiecare dintre noi.
Prin această tehnică, ne putem conecta cu aspectul infinit de cunoștințe și puternic al nostru care există chiar sub suprafața minții noastre conștiente: Subconștientul.
Subconștientul este cel care ne oferă acces la aspecte ale noastre acumulate și efectuează vindecări instantanee atunci când este cazul. Această parte a noastră este întotdeauna prezentă și conține răspunsurile la orice întrebare pe care ne-am putea avea despre noi înșine sau despre viața pe care o trăim.
Sinele Superior oferă răspunsuri și explicații, soluții, vindecare în modul cel mai miraculos. „Posibilitățile sunt limitate numai de propria noastră imaginație”, spunea Dolores Cannon.