Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Locuri de Muncă - Oferte - Medicină - Toate județele

Anunțul: #70748

Medic de familie Franța

Medic generalist sau medic de familie liberal M/F pentru departamentul Nord din regiunea Haut-de-France, pentru o localitate cu 2.500 de locuitori, situată la 30 de minute de orașul Cambrai, la 30 de minute de orașul Saint Quentin, la 50 de minute de orașul Valenciennes, la mai puțin de două ore de Aeroportul Beauvais și la 2,5 ore de Bruxelles.

Sprijin la instalare :
• Cabinet medical cu o suprafață de 18 mp oferit cu titlu gratuit timp de 6 luni, ulterior percepându-se o chirie de 500 euro/lună, incluzând toate taxele (electricitate, încălzire, apă, curățenie, întreținere etc.).
• Sprijin pentru locuință
• Localitatea fiind situată în zonă de acțiune complementară și acoperită de către CPTS (communautés professionnelles territoriales de santé) se oferă bonus la instalare de 30.000 euro (15.000 euro la începerea activității și 15.000 euro după un an de activitate).
• Echipamentele de birou necesare pot fi finanțate, prin achiziție, de către municipalitate și preluate de către medic prin rate lunare.

Profil candidat : cetățean european, absolvent de medicină generală, medicină de familie și vorbitor de limbă franceză ?
Ceteris Medical vă va însoți în demersurile administrative (înscriere în Ordinul Medicilor, CPAM, ARS, Urssaf) iar municipalitatea vă va sta alături pentru toate nevoile personale și profesionale pentru a face cât mai plăcută instalarea dumneavoastră la noua reședință.

Mentiuni: Important de menționat deficitul de medici de specialitate în comunitățile învecinate ! ! !