Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Locuri de Muncă - Oferte - Stomatologie - Brașov

Anunțul: #70515

Asistenta medicala stomatologie

Căutam o persoană ambițioasă, proactivă, dinamică, pozitivă, dornică sa facă parte din echipa companiei noastre. Condițiile minime pentru a candida pe acest post sunt: experiență ca asistentă medicală de minim 1 an și absolvirea unei Școli de Asistente medicale.
Asistenta medicală este implicată în activități diverse, precum:
· Asistă și oferă suport permanent medicului stomatolog la efectuarea investigațiilor clinice, efectuarea explorărilor funcționale, realizarea investigațiilor paraclinice uzuale;
· Completarea fișelor medicale ale pacienților la indicația medicului și consemnarea în fișele electronice ale pacienților a procedurilor efectuate de medic;
· Consilierea pacienților în vederea urmării tratamentului recomandat de către medicul stomatolog, cât și acordarea de indicații specifice privind igiena dentară necesară; · Asigurarea operațiunilor de curățare, dezinfecție, sterilizare, etc.
Oferim posibilități reale de dezvoltare profesională și un pachet salarial atractiv! Dacă ești interesat/ă de acest job te rugăm sa ne trimiți CV-ul tau, urmând să te contactăm în cazul în care vom consideră că experiența si profilul tău profesional corespund cu criteriile noastre de selecție. Mulțumim!

Mentiuni: Postul este disponibil in noul sediu al Clinicii 32 din Brasov, str. Mihai Viteazul nr.1