Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Locuri de Muncă - Oferte - Medicină - București

Anunțul: #70102

asistent medical cabinete clinica medicala

Angajăm personal medical serios si empatic. Daca este de interes pentru tine, transmite-ne o scurtă prezentare și câteva date profesionale, chiar dacă ești debutant, la adresa poștală info@austromed.ro sau platforma: https://austromed.ro/oferte-angajare/. Notează la subiectul mesajului postul pentru care aplici și te vom contacta pentru a stabili un termen.
*
Căutăm personal dornic să interacționeze cu oamenii, ambițios și empatic cu pacienții. Ești la începutul drumului tău profesional sau poate doar îți dorești un mediu plăcut și antrenant? Te invităm în clinica noastră să ne cunoaștem, în București, zona Eminescu. Avem o echipă frumoasă, veselă și extrem de primitoare. Este necesar să îți dorești să lucrezi în echipă, cu pacienții noștri, să ai multă răbdare și empatie. De asemenea, urmărim să ai abilități digitale, de comunicare și blândețe.
Pentru toate celelalte caracteristici ale postului, îți vom sta la dispoziție în toată perioada de evaluare practică și acomodare. Nu organizăm interviuri prin telefon. Vom răspunde prin intermediul poștei electronice.
Așteptăm să ne contactezi!

Mentiuni: Condițiile de lucru și remunerarea le vom discuta după ce vom configura postul adaptat abilităților tale.