Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Locuri de Muncă - Cereri - Stomatologie - București

Anunțul: #68805

Clinica stomatologica cautam colaborare cu medic stomatolog

Salut! Sunt Dr.Ioana Croitoru si am deschis a doua clinica in zona Rahova,strada Topolnita. O clinica de lux amenajata ultra-modern,aparatura top. Daca esti dispus sa crestem impreuna iti pun la dispozitie asistenta la scaun,curatenie zilnica,transabilitate digitala,lucram exclusiv numai cu softul ISTOMA,laser,inhalosedare,rotativ,condensare la cald etc
Cautam un medic stomatolog cu experienta , cu fler in comunicarea cu pacientii,empatic,serios,punctual,amabilitate,aspect fizic placut! Caut un medic serios care sa faca parte din echipa mea,care sa stie sa rezolve corect o urgenta,sa puna un diagnostic corect,planul de tratament il facem impreuna.
Daca ai experienta in stomatologie generala si in endodontie ,daca faci endo cu diga+rotativ+condensare la cald(sa ai experienta) si mai esti priceput si la extractii inclusiv molari de minte,atunci igienizarile,obturatiile vin de la sine catre tine si inseamna ca esti candidatul ideal pentru mine!!!
De retinut, tu faci tot ce tine de stoma generala eu fac protetica fixa si mobila! Avem chirurg BMF si medic ortodont!
Contract de colaborare, procent de 40% din incasari!
Program L-V 10-19 S 10-14 TURA/CONTRATURA
Daca consideri ca esti potrivit pentru a face parte din echipa mea trimite-mi cv-ul tau impreuna cu cazuistica personala pe adresa de email clinicacroitorudentalclinic@gmail.com si te voi suna eu!
Toate cele bune!

Mentiuni: 1.experienta in domeniu!
2.cv+cazuistica!