Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Locuri de Muncă - Oferte - Stomatologie - București

Anunțul: #66801

Medic Pedodont Bucuresti - Clinicile Dr. Ardeleanu

Cine suntem?

Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu alcătuiesc o rețea de clinici stomatologice moderne, cu locații în București (Dorobanți și Cotroceni), Giurgiu, Oltenița, Slobozia, Călărași.

Echipa noastră medicală multidisciplinară este formată din medici supra-specializați, cu experiență dobandita atât în spitale, cât și în practica privată. Oferim o gamă largă de servicii dentare, inclusiv stomatologie generală, pedodonție, endodonție sub microscop, ortodonție, protetică fixă și mobilă, estetică dentară, chirurgie orală și implantologie, radiologie dentară, parodontologie și tratamente cu laser.

Ce cautam?

Medic calm si răbdători, iubitor de copii si familiarizat cu tratamentele lor pentru punctul de lucru din orașul Bucuresti . Toți medici din echipa Dr Ardeleanu locuiesc în București și fac naveta către clinicile din provincie, accesul fiind unul facil.

Beneficii:

- Pacientura garantata, peste 10 000 de pacienți în baza de date
- Clinica este amenajată special pentru copii, cu un design atractiv

Colaborarea se face pe baza de contract de colaborare. Daca esti o persoana care isi doreste sa lucreze intr-un mediu dinamic alaturi de un colectiv tanar și profesionist (peste 35 medici), atunci Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu sunt locul perfect pentru tine.

Trimite-ne un CV la adresa loredana.manoiu@ardeleanu.ro sau suna-ne la 0 735 844 625

www.clinicileardeleanu.ro