Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Locuri de Muncă - Cereri - Stomatologie - București

Anunțul: #64208

Medic Rezident Protetica

Bună ziua,

Numele meu este Karina Petrică , absolventă a Facultății de Medicină Dentară Carol Davila din București, promoția 2023, actual rezident la Protetică Dentară. Îmi doresc să-mi continui parcursul profesional într-o clinică stomatologică care să-mi ofere oportunitatea de a evolua și de a-mi perfecționa abilitățile.

În timpul facultății, am acumulat experiență învațând de la alți medici si am realizat procedurile de bază precum anestezii, igienizări și obturații dentare.

Dau dovadă de empatie,ambiție. De asemenea comunicarea cu oamenii este unul din atuurile mele, acest lucru având un impact important în confortul acestora la medic. De asemenea pun accent pe o atitudine pozitivă- dacă este există un mic zambet, primul pas este castigat garantat!

Sunt ferm convinsă că un stomatolog care emană un zâmbet călduros și are capacitatea de a-și liniști pacienții contribuie semnificativ la succesul tratamentelor. Îmi doresc să fac parte dintr-o echipă care împărtășește această viziune concentrată pe necesitățile individuale ale fiecărui pacient.

Sunt disponibilă pentru a discuta modalitățile în care aș putea completa echipa dvs. dacă doriți un medic dedicat profesiei și dornic de o dezvoltare profesională continuă în domeniu.