Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Locuri de Muncă - Cereri - Stomatologie - București

Anunțul: #62684

Medic Stomatolog generalist

Bună ziua,

Numele meu este Diana Baciu și sunt proaspăt absolventă a UMF "Carol Davila", București. Postez aici pentru a-mi exprima dorința de a-mi începe cariera profesională și interesul față de orice oportunitate pentru un medic stomatolog începător.

În timpul practicii de 5 ani din cabinete, am dobândit cunoștințe de bază și experiență practică în efectuarea de tratamente a cariilor dentare simple, anestezii, amprente, extracții simple, scanări intraorale, utilizarea digii, sigilări, fluorizări, detartraje, periaje profesionale și airflow. Deși experiența mea clinică este limitată, sunt nerăbdătoare să învăț, să mă dezvolt și să lucrez cu o echipă care să mă sprijine.

Cred că angajamentul față de îngrijirea pacienților și dedicarea față de serviciul comunitar, așa cum am demonstrat prin munca mea de voluntariat în organizații precum Organizația Tinerilor Medici Dentiști, Rotaract Continental, Liga Studenților la Medicină Dentară și Fundația de Sprijin Comunitar, îmi demonstrează etica de muncă puternică și dorința de a avea un impact pozitiv.

Aș aprecia mult oportunitatea de a contribui la echipa dumneavoastră. Dacă există vreun loc de muncă potrivit pentru un dentist începător sau dacă oferiți stagii sau programe de formare, aș fi recunoscătoare pentru șansa de a discuta despre cum pot deveni un membru valoros al clinicii dumneavoastră.