Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Locuri de Muncă - Cereri - Stomatologie - București

Anunțul: #62373

Asistent Dentar Part-Time - Justin Ursache

Stimate Domnule/Doamnă Doctor,

Numele meu este Justin Ursache, un student ambițios și dedicat în anul 5 la Facultatea de Stomatologie a UMF Carol Davila din București.
Pe parcursul studiilor mele, mi-am însușit competențe teoretice solide și am participat la numeroase sesiuni practice, însă sunt avid după oportunități de învățare care să îmbine cunoștințele academice cu practica medicală zilnică. Sunt în căutarea unui loc de munca, alaturi de un mentor deschis și comunicativ, care să prețuiască schimbul de cunoștințe și să fie dispus să ghideze un tânăr stomatolog în devenire.

Apreciez transparența și comunicarea deschisă, fiind pregătit să discut orice aspect al procesului terapeutic, inclusiv eventualele provocări sau nemulțumiri. Consider că acesta este fundamentul unei colaborări productive și a creșterii profesionale.

Disponibilitatea mea este flexibilă, însă aș prefera un program ce poate fi ajustat în jurul obligațiilor academice, cu disponibilitate sporită în weekend-uri și diminetile săptămânii. Sunt entuziasmat la perspectiva de a contribui la echipa dumneavoastră și sunt gata să îmi asum responsabilități care să-mi consolideze abilitățile profesionale.

Disponibilitatea mea este aranjată în jurul cursurilor universitare, fiind capabil să lucrez în următoarele intervale orare:

Luni: 10:00 - 11:00 și 16:00
Marți: 14:00 - 17:00
Miercuri: 9:00 - 16:00
Joi: după ora 15:00
Vineri: după ora 14:00

Cu respect,
Justin Ursache


Mentiuni: Loc de munca part-time