Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Locuri de Muncă - Oferte - Medicină - Toate județele

Anunțul: #61918

Oftalmolog Franta

Services Administratifs Professionnels SARL (www.ssap.fr) caută oftalmologi pentru a lucra într-o clinică de oftalmologie de succes din Cannes, Franța. Limba franceză la un nivel mediu este suficientă pentru a gestiona activitatea de consultație.

Condiții de lucru:
•    35 de ore/săptămână, fără gardă sau urgențe - consultații doar cu programare.
•    32 de pacienți pe zi şi salariu de minim 7500€/lună net după impozitare.
•    Asigurare Socială plus Carte Vitale asigurare de sănătate de bază + asigurări complementare de sănătate (mutuelle). Asigurarea de răspundere medicală este plătită de către clinică.

Descrierea activității dumneavoastră la clinică:
Oftalmologie generală: prescripție ochelari, examen pol (segment) anterior și posterior cu lampă cu fantă, evaluarea testelor suplimentare la nevoie OCT ONH+ RNFL + Macula, Câmp Vizual.
Veți beneficia de ajutorul unui asistent oftalmologic: un asistent de personal se ocupă de primirea pacientului și efectuează refractometrul + OCT, care este înregistrat și pus la dispoziția medicului. Când este necesar, asistentul efectuează de asemenea testele de Biometrie, CV, și topografia Pentacam.

De asemenea, dacă este necesar puteți apela la ajutorul unui oftalmolog senior din cadrul clinicii.

Pentru a aplica sau pentru mai multe informații vă rog să ne contactați în limba franceză la adresa de email info@ssap.fr. Toată corespondența va strict confidențială.