Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Locuri de Muncă - Oferte - Stomatologie - Toate județele

Anunțul: #61639

MEDIC STOMATOLOG FRANTA

CENTRUL MEDICO-DENTAR QUATRE ROUTES din DRANCY ( FRANTA ) caută Stomatologi Generaliști și Specialiști - Endodonțiști, Implantologi, Ortodonți, Parodontologi, Pedodontologi sau alte specializări, inclusiv proaspeți absolvenți pentru a completa o echipă dinamică, oferindu-le acestora un mediu de lucru atractiv, cu oportunități excelente de dezvoltare și de formare în cadrul unor echipe de chirurgi stomatologi și implantologi experimentați.
Toata aparatura este de ultima generație, iar clinica este recent renovată, ambientul la locul de munca fiind unul modern și placut.

- Se oferă sprijin logistic din partea companiei pentru relocarea în Franța.
- Program de lucru flexibil, angajatorul oferă flexibilitate asupra programului și implicit asupra programului final, care poate fi agreat în cadrul contractului de muncă, în corelație cu dorința/necesitatea candidatului.
- Avantaje: Portofoliu de pacienți asigurat de clinici. Baza de clienți este mare, fidelizată și în creștere - implicit, candidații pot opta și pentru ore suplimentare față de baza de calcul, dacă doresc să își mărească venitul lunar generat în clinică.
- Asigurăm cursuri de limbă franceză.
- Oferim salarizare procentuală in funcție de experiența și de numărul pacienților.

Mentiuni: Candidatul Ideal
- Trebuie sa detina o diploma de doctor în medicina dentara si dorinta de a veni sa lucrati in Franta sunt suficiente.