Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Locuri de Muncă - Cereri - Medicină - Toate județele

Anunțul: #61638

MEDIC SPECIALIST ORL (Franta)

CENTRUL MEDICO-DENTAR QUATRE ROUTES din DRANCY ( FRANTA ) caută MEDIC SPECIALIST ORL sau alte specializari, inclusiv proaspeți absolvenți pentru a completa o echipa dinamica, oferindu-le acestora un mediu de lucru atractiv, cu oportunitați excelente de dezvoltare si de formare în cadrul unor echipe de chirurgi stomatologi si implantologi experimentați. Responsabilitatile de baza sunt consultatiile de specialitate. Activitatea medicului este sustinuta de un tehnician acustician audioprotezist.
Descrierea jobului
Se ofera sprijin logistic din partea companiei pentru relocarea in Franta.
Program de lucru flexibil, angajatorul oferă flexibilitate asupra programului si implicit asupra programului final, care poate fi agreat în cadrul contractului de munca, în corelație cu dorinta/necesitatea candidatului.
Avantaje: Portofoliu de pacienți asigurat de clinici. Baza de clienți este mare, fidelizata si în creștere - implicit, candidații pot opta și pentru ore suplimentare fata de baza de calcul, dacă doresc să isi mareasca venitul lunar generat în clinica.
Asiguram cursuri de limba franceza.
- Oferim salarizare procentuala in funcție de experiența si de numărul pacienților.
- Cazare gratuita (6 luni) si o vizita inainte de semnarea contractului.
Candidatul Ideal
- Trebuie să detina o diploma de doctor în medicina dentara si dorința de a veni sa lucrați în Franta sunt suficiente.

Mentiuni: Toata aparatura este de ultima generatie, iar clinica este recent renovata, ambientul la locul de munca fiind unul modern si placut.