Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Închirieri/Vânzări de Cabinete - Oferte - Toate județele

Anunțul: #42984

Vânzare cabinet stomatologic Franța

Vânzare cabinet stomatologic din departamentul Morbihan, din regiunea Bretania, dintr-o localitate situată pe axa Rennes-Vannes, la 20 min. de orașul Ploërmel (10.000 de locuitori).

Cabinetul dentar este constituit din 2 asociați, unul dintre aceștia intenționând să se retragă din activitate, cedându-și, astfel, acțiunile care reprezintă 50% din acțiunile întregului cabinet (SCM - société civile de moyens), inclusiv portofoliul de pacienți. SCM (societatea civilă a resurselor)​​ este un cadru legal care permite asociaților să pună în comun resursele materiale (personale, sediu etc.)

Spațiul profesional are o suprafață totală de 160 m2, fiind organizat pe 2 nivele. Accesibil din stradă, primul nivel este prevăzut cu 2 unități funcționale, o cameră de sterilizare, una pentru radiologie panoramică, o zonă de recepție și o sală de așteptare. Parterul este dotat cu o sală de așteptare, un cabinet stomatologic, o cameră pentru sterilizare generală, un cabinet care se pretează pentru chirurgie dentară, o cameră de relaxare, vestiare și rezerve. Un lift Ermhes conectează cele două niveluri, spațiul fiind astfel dotat pentru persoanele cu mobilitate redusă. Clădirea este prevăzută cu 5 locuri de parcare și 1 loc de parcare destinat PMR.

Pret: 75000 euro

Mentiuni: Cifra de afaceri medie pe an, în ultimii ani, a fost de 370.000 de euro, din care 100.000 de euro i-au revenit colaboratorului (50% din CA), generând un rezultat fiscal de 132.000 de euro.