Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Închirieri/Vânzări de Cabinete - Oferte - București

Anunțul: #42892

Clinica dermatologie Floreasca, Bucuresti

Buna!
Vrei clinica ta de dermatologie de maine, fara sa astepti mai bine de 1 an dupa autorizatii?
Clinica medicala autorizata pe dermatologie, tratamente faciale si corporale se vine la cheie. In total sunt 5 cabinete autorizate, sala de sterilizare, 2 grupuri sanitare, sala de asteptare, receptie, spatiu vestiar personal, spatiu depozitare.
Clinica are 140 m2, este situata in Floreasca, sectorul 1.
Se poate vinde cu sau fara aparatura.
Mobilierul este nou si ingrijit. Contract de inchiriere pe 5 ani (chiria este 2200 Eur + TVA), firmele nu au datorii la stat sau catre furnizori, cesiune simpla si rapida. Se preda cu toate autorizațiile, avizele, contractele + baza de clienti si pacienti activa de clienți (peste 9000), pagina Facebook, Instagram, Website, ambele denumiri de firme, atat cea medicala cat si cea non-medicala sunt inregistrate la OSIM.
Avantaje: Clinica este deja autorizata si indeplineste toate standardele actuale de calitate si legalitate. Stiai ca procesul de autorizare DSP, colegiul medicilor, etc, dureaza aproximativ 1 an? Cu aceasta clinica, nu mai trebuie sa astepti!
Echipamentele sunt majoritatea din Coreea de Sud, Eunsung:
-    FIRE-XEL™ – 3-în-1 laser CO2 fracțional și chirurgical cu aplicator fracțional (scan mode) și aplicator chirurgical (Ultra puls, Super Puls, Continuu). Sistem unic și patentat de analiză a tegumenului și setări automate tratamente fracționate,
+ multe altele

Pret: 150000EUR

Mentiuni: Nu necesita investitie suplimentara din partea noului chirias care poate sa inceapa activitatea in noua locatie in cel mult 1 saptamana.