Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Închirieri/Vânzări de Cabinete - Oferte - Cluj

Anunțul: #42874

Inchiriez tura in cabinet stomatologic - pentru ortodontie

Proprietar, dau in chirie tura in cabinet stomatologic, pentru specializare ortodontie. Cabinetul este situat in cadrul unei clinici stomatologice, este modern, complet echipat si functional, cu aparatura in garantie (unit dentar cu piese de mana, piesa detartraj, lampa UV, lampa albire, laser dioda Biolase)
Clinica stomatologica are o suprafata totala de 100 mp compartimentata astfel: 2 sali de asteptare,3 cabinete,2 bai,2 sali de sterilizare, spatiu depozitare, boxa curatenie. Cabinetul are suprafata de 12 mp, detine toate aprobarile si avizele de functionare.
Se poate inchiria o tura (orar disponibil - marti 8-21, miercuri 8-21, joi 8-14/14-21 ), cheltuielile curente sunt incluse in pret. Spatiul este dotat cu sistem de supraveghere si alarma, aer conditionat, loc de parcare. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.
Se poate lucra si in weekend la nevoie și se pot face urgente.
Cabinetul este situat in cartierul Iris, zona str. Oasului. Echipa tanara. Vedere stradala si vad bun, sunt disponibile locuri de parcare temporare in zona, pentru pacienti.
Ofer si cer seriozitate, cu respect al eticii medicale si colegiale.

Pret: 400