Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Închirieri/Vânzări de Cabinete - Oferte - București

Anunțul: #42862

Apartament/cabinet dentar

De vanzare apartment in locatie ideala: sector 2, Doamna Ghica - Laptari Tei, vis-a-vis de parc Plumbuita, de scoala, decomandat, doua camere, parter (2 cam + bucatarie + 2 toalete + hol). A functionat cabinet stomatologic cu agenda plina. Aparatul dentar este nefolosit. Are inca folia pe el. Se poate vinde si fara aparatura ca apartament de locuit.

Blocul este reabilitat, apartamentul complet renovat, instalatia electrica refacuta complet geamurile si usile interioare sunt din termopan Rehau, instalate de proprietar, ujsa metalica, calorifere din fonta.
Locatie ideala, intre blocuri, este situat la 2 statii de Bucur Obor. Scoala este fata in fata cu blocul bine pentru a dezvolta o relatie de colaborare pentru medicina dentara cu scoala.
Cabinetul a functionat din 2004 si In cabinet s-au facut toate genurile de tratamente dentare inclusiv ortodontie.

Spatiul se preteaza pentru cabinet medical, psihologic sau orice alta activitate cu clientii, dar si pentru locuit fiind foarte calduros iarna si racoros vara si foarte usor accesibil, avand multe mijloace de transport in apropiere.
Tramvaiul 21 circula la fiecare 3 minute, in 10 minute ajungi la Bucur Obor si inca 10 minute la Cocor-Unirii. Troleibuz 66 ajunge la Spitalul Fundeni in 15 min.

Se poate vinde ca spatiu de locuit, dar si ca spatiu comercial (cu sau fara aparatul dentar). Autorizatia DSP se poate obtine fara probleme.

Contact: 0771 151 253 / +31 640 100 172 whatsapp sau telefon

Pret: 69,950 euro