Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Închirieri/Vânzări de Cabinete - Oferte - Timiș

Anunțul: #42851

Spatiu pentru cabinet medical cu locuinta in Lugoj zona 0

Casa pe trei nivele se afla central in apropierea primariei intr-o zona linistita cu multiple posibilitati de parcare.

Parterul are 113 mp cu intrare separata pentru pacienti direct din strada si o intrare proprie prin curte. Se compune din trei incaperi inalte si semidecomandate, antreu cu spatiu sanitar de serviciu si grup sanitar personal. Etajul 1 de 42 mp are o camera cu bucatarie, open space si baie. In mansarda sant amenjate inca trei incaperi de ca. 60 mp cu destinatii multiple. Incalzirea se face prin centrale proprii de gaz pentru parter si locuinta. Locuinta are intrare separata din curte dar si prin usa din antreul spatiului medical. Contoarele de gaz, apa si curent sant separate pentru cele doua spatii.

In curtea comuna mai apartin imobilului o celula in pivnita, curte mica ingradita cu terasa acoperita si o debara pentru depozitare.

Imobilul este renovat in intregime, izolat termic si fatada istorica exterioara a fost reconditionata. Lucrarile se incheie cu renovarea parterului, dar inca sant posibile adaptari contructive si estetice dorite de viitorului chirias. Cele doua spatii se pot inchitia impreuna sau independent

Datorita pozitiei si structurii sale, acest imobil se preteaza si la alte utilizari cum ar fi un cabinet terapeutic, birou notarial sau juridic, sediu de firma sau alte activitati economice cu sau fara public . Data estimata pentru inchirierea renovarilor este 1 august.




Pret: 800 euro