Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Închirieri/Vânzări de Cabinete - Oferte - Dolj

Anunțul: #41855

Spatii de Inchiriat pentru Servicii Medicale in Craiova

MEDCITY, unicul dezvoltator de cladiri dedicate domeniului sanatatii, pune la dispozitie operatorilor de servicii medicale si activitati conexe din Craiova spatii de inchiriat in cadrul MEDCITY Craiova.

Cladirea MEDCITY, fiind adresata exclusiv serviciilor medicale, indeplineste toate cerintele de functionare specifice unui imobil destinat domeniului sanatatii, asigurand in acelasi timp operatorilor medicali spatii la cele mai inalte standarde.

MEDCITY Craiova este localizat strategic, pe Bulevardul Gheorghe Chițu 39, in proximitate cu numeroase obiective medicale importante din oras (450 m fata de Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova, 1 km fata de Spitalul Clinic Județean de Urgență).

Scopul proiectului MEDCITY este dezvoltarea unei platforme de sinergie intre operatori medicali de renume, care ofera servicii inovative la cele mai inalte standarde, creand astfel un ecosistem medical unic la nivel local.

Status ocupare (septembrie 2023): inchiriat 70%. Suprafete disponibile: 750 de metri patrati.

Esti operator medical in cautarea unui spatiu nou in Craiova? Te invitam sa analizam impreuna viitorul tau proiect in cadrul MEDCITY Craiova.

Pret: -