Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Închirieri/Vânzări de Cabinete - Oferte - Timiș

Anunțul: #41850

Spatii de Inchiriat pentru Servicii Medicale in Timisoara

MEDCITY, unicul dezvoltator de cladiri dedicate domeniului sanatatii, pune la dispozitie operatorilor de servicii medicale si activitati conexe din Timisoara spatii de inchiriat in cadrul noului proiect MEDCITY Timisoara.

Cladirea MEDCITY, fiind adresata exclusiv serviciilor medicale, este proiectata conform ultimului standard de eficienta energetica NZEB si va indeplini toate cerintele de functionare specifice unui imobil destinat domeniului sanatatii, asigurand in acelasi timp operatorilor medicali spatii la cele mai inalte standarde.

MEDCITY Timisoara este localizata central, pe Bld. Corneliu Coposu 14, (1.4 km fata de Piata Victoriei) in proximitate cu numeroase obiective medicale importante din oras (1.7 km fata de Spitalul Clinic Județean de Urgență "Pius Brînzeu").

Scopul proiectului MEDCITY este dezvoltarea unei platforme de sinergie intre operatori medicali de renume, care vor oferi servicii inovative la cele mai inalte standarde, creand astfel un ecosistem medical unic la nivel local.

Status ocupare (septembrie 23): inchiriat 50%. Suprafete disponibile: intre 150 si 600 de metri patrati.

Esti operator medical in cautarea unui spatiu nou in Timisoara? Te invitam sa analizam impreuna viitorul tau proiect in cadrul MEDCITY Timsoara.

Pret: -