Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Medicina

161 anunturi.

Tehnician dentar

Tehnician dentar cu experiența *.

Mentiuni: *.

Nutritionist Dietician

Caut o colaborare pentru postul de nutritionist dietician in Bucuresti sau in apropierea Bucurestiului.

Asistent medical generalist debutant

Pasionată de îngrijirea medicală și învățare continuă. Empatică, calmă și înțelegătoare, cu o atitudine pozitivă. Dispusă să învăț lucruri noi și să mă adaptez rapid la schimbări. Motivată să ofer suport echipei medicale și pacienților. Obiectivul meu este să acumulez experiență și să devin o asistentă de încredere și eficientă. Caut oportunități de dezvoltare într-un mediu de lucru susținător.

Asistent Medical Generalist

Buna ziua. Caut loc de munca ca asistent medical generalist debutant in Cluj Napoca. Sunt membru OAMMR

LOC DE MUNCA

Activez in domeniul sanatatii de 18 ani pe functia de registrator medical principal, intr-un departament de urgenta. Sunt o persoana punctuala, rescpectuoasa, amabila si sociabila. Ma adaptez foarte bine in situatii de stres. Cunosc si lucrez in programul HYPOCRATE. Mai multe detalii vi le pot oferi la tel. Multumesc!

Mentiuni: Sunt disponobila si la un program in ture.

Urologie

Buna ziua!
Sunt urolog, si caut colaborare cu o clinca (contract cu casa de asigurar si cu plata) .
Astept oferte
va multumesc!

Registrator medical

Caut post de registrator medical în București. Accept post și într-un call center medical sau la recepție

Mentiuni: La cerere trimit CV

Asistent medical- angajare

Asistent medical cu experienta acumulata de-a lungul timpului pe stomatologie, secție chirurgie ORL, asistență medicală la domiciliu și pe diferite specialități în ambulatoriu, caut loc de muncă de preferat zona Chiajna sau sector 6, cu program de muncă 6h sau 8h,L-V.

Medicina de familie

Medic specialist in medicina de familie, experiență de peste 20 ani cu adulti și copii, caut post de medic de familie cu sau fara posibilitate de preluare/cumpărare praxis/cabinet in Iași sau zona limitrofă.

Mentiuni: Preiau sau cumpar cabinet MF

Asistent medical generalist

Asistent medical generalist,grad principal, doresc sa ma angajez part-time , program dimineața orele 8-12, în sectorul 6, în apropierea zonei Militari.

Asistent medical - angajare

Asistent medical cu experienta acumulata de-a lungul timpului pe stomatologie, secție chirurgie ORL, asistență medicală la domiciliu și pe diferite specialități în ambulatoriu, caut loc de muncă de preferat zona Chiajna sau sector 6, cu program de muncă 6h sau 8h,L-V

Asistent medical generalist debutant

Buna ziua, mă numesc Andreea, 32 ani, caut de munca program in ture sau doar dimineață, fara weekend-uri, salariu preferat 4000 net

Mentiuni: Pe toata perioada scolii de asistent am lucrat la clinica de obstetrica ginecologie, ?tiu rec gineco ?i rec sange

Medic rezident protetica anul III

Doresc colaborare pe termen lung cu cabinet/clinica stomatologica in Bucuresti in vederea realizarii de manopere de stomatologie generala si protetica dentara.
Detin SRL.

Asistent Medical Generalist ATI/UPU

Asistent medical ATI/UPU cu 17 ani experienta (ultimii 12 ani in Germania), sunt interesat de un job Part-Time in Bucuresti.

Angajam medici dermatologi specialisti

Angajam medici dermatologi specialisti sau rezidenti in an terminal, cu sau fara experienta in injectari. Se efectueaza si dermatologie patologica. Salariu motivant, aparatura performanta.

Pagina 2 / 11