Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Oferte - Stomatologie

3938 anunturi.

Medic endodont

Clinica moderna din Slatina, jud. Olt cauta colaborare cu medic endodont, pentru 1-2 zile pe saptamana. Se asigura portofoliul de pacienti, cabinet dedicat de endodontie, dotat cu microscop CJ Optik, micromotor VDW, apex locator Morita, ace rotative la cerere.
Daca iti doresti sa faci parte din echipa noastra asteptam cu drag CV ul tau la adresa de email diaana.dutu@yahoo.com

Asistent medical - cabinet stomatologic

🌟 Asistent Medical - cabinet stomatologic - Iasi 🌟
🏥 Alatura-te echipei clientului nostru si fii parte dintr-un mediu in care poti creste si te poti dezvolta in cariera ta de asistent medical!
👩‍⚕️ Daca esti un profesionist in medicina, orientat spre pacient si cu abilitati excelente de comunicare, te invitam sa aplici pentru acest rol.
🔊 Daca esti o persoana entuziasta, dornica sa isi construiasca o cariera in domeniul medical, asteptam sa ne trimiti CV-ul tau la adresa de e-mail: elena.buta@antal.com

Medic stomatolog

Iti doresti sa faci parte din echipa de medici a clinicii noastre stomatologice de renume din Brasov unde poti cladi cresterea ta profesionala?
City Center Dental Clinique este o clinica inovativa ,dinamica care foloseste istrumentar , aparatura si materiale doar de nivel inalt cu o echipa formata din peste 20 de colaboratori. Pentru intregul staff pacientii nostri se afla in centrul atentiei noastre, sunt primiti cu caldura intr-un ambient modern,confortabil oferim acestora solutii inovative si de incredere.
Colaboratorul ideal are minim 3 ani de experienta , o buna manualiate,este motivat,ambitios si empatic. Detine hard skills de analiza , evaluare clinica si radiografica pentru stabiliarea unui diagnostic corect , o buna comunicare cu pacientul si de problem solving .Se ofera procent avantajos , sprijin in evolutia profesionala .Asteptam sa ne contactati - adresa de mail:info@city-center.ro sau telefonic 0733000140.

Medic stomatolog

Clinica DENTAL Prime caută medic stomatolog pt colaborare full time. Rog CV la adresa de mail drpauloltean@yahoo.com

Mentiuni: Experien?a reprezinta un avantaj.

ASISTENTA STOMATOLOGIE

Clinica Stomatologica Opran, Sector 1, foarte aproape de parcul Cismigiu,angajeaza asistenta stomatologie,cu sau fara experienta,program flexibil.
Telefon : 0721842904 ; 0213134082

M&M Dental Team angajeaza medici stomatologi in Constanta

Îți dorești să fii aproape de pacienții tăi așa cum ești de familia ta? Să oferi acel act medical care să răspundă nevoilor pacienților așa cum ți-ai trata membrii familiei? Temeinicia lucrului bine făcut, importanța igienizării dentare subgingivale și supragingivale, tratamentul de canal realizat prin microscop dentar, plombarea și modelarea dinților la standarde estetice și fizionomice riguroase, șlefuirea selectivă și șlefuirea cu prag în protetica dentară, protetica dentară pe implant, ghidajul chirurgical în implantologie, ortodonția invizibilă sunt manopere medicale pe care ai șansa să le implementezi în Clinica noastră, alături de dr. Cristian Mina.
Dacă nu ai expertiză, dar îți dorești să faci lucrurile altfel, încă de la debutul carierei, te așteptăm să te alături echipei medicale M&M Dental Team, într-o abordare și demers trainic realizate! Medicii stomatologi care empatizează, care sunt aplecați către oameni și își propun un act medical desăvârșit sunt așteptați să depună aplicațiile pe adresa mm_dentalteam@yahoo.ca!

Angajare colaborare dentist

Rog Cv pe mIl
Cabinet de cartier stradal
Sect 6

Mentiuni: Cv pe mail

Medic Stomatolog

Cabinet Dentar situat in Slobozia jud Ialomita cauta medic stomatologie generala, medic pedodont si endodont. Programul este flexibil, experienta minim 2 ani. Cv-urile se pot depune la beatumdent@gmail.com

ASISTENT/A MEDICALA

Asistenta stomatologie București
Asistent Medical Clinicile DENT PLUS

Căutăm Asistent Medical pentru București - zona Crangasi si Lujerului

Program 8-16 / 12-20, luni-vineri, salariu atractiv.



Cerințe:
- Experiența nu este necesară, însă constituie un avantaj;
- Punctualitate și responsabilitate;
- Bune abilități de comunicare.

Dacă ești o persoană care își dorește să lucreze într-un mediu placut atunci Clinicile Dent Plus sunt locul perfect pentru tine. Trimite-ne un CV la adresa cristinaandreeastanciu@yahoo.ro sau sună-ne la 0761 842 951

Laborator tehnica dentara angajează tehnician dentar

👉 Laborator de tehnica dentara, situat in zona Lizeanu - Bucuresti angajează tehnician dentar pentru turnat modele, rcr, linguri individuale, sabloane, tehnician pentru proteze clasice si proteze injectate.
👍 Program full time.
☎️ Telefon: 0723 747 076

Angajez tehnician dentar

Angajam 1 tehnician dentar pt proteze toate tipurile(acrilice,elastice albe,fast&fix),ofer volum constant,mai multe detalii la interviu si o proba de lucru,sect.3,rog seriozitate,0732457875

Mentiuni: Rog seriozitate

Asistenta medicala

Clinica stomatologica din zona Gheorgheni FSEGA angajeaza asistenta medicala la program de 8 ore.
Rugam trimite cv la adresa de email danielachis07@gmail.com

Mentiuni: Cerinte: studii absolvite cu adeverinta de libera practica, seriozitate, punctualitate.

Medic endodont

Clinica Dr Paraschivescu Dental Clinic situata in Pipera, cautam endodont pentru colaborare. Deținem microscop Zumax.

Mentiuni: www.drparaschivescu.ro

Asistentă medicala stomatologie

Clinica Dental Concept by Dr. Mihali angajează asistente dentare pe post full-time.

Daca esti o persoana pozitivă, determinata și interesată de domeniul medicinei dentare, cu capacitate de organizare și abilitate de relaționare cu pacienții, te așteptam la noi!

Experienta clinica NU constituie neaparat un avantaj, însă ne dorim sa avem parte de toată implicarea și responsabilitatea ta!

Asistent stomatologie cu/ fară experiență

Post asistentă stomatologie cu/fără experiență ,8 ore/zi