Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

886 anunturi.

Medic specialist ortodont



Medic specialist ortodont caut colaborare cu clinici stomatologice în județul Neamț, Bacău, Iași, Suceava și împrejurimi.


Mentiuni: Detin SRL. Pot oferi CV la cerere.

Asistenta

Dentalix Dental Clinic isi mareste echipa! Suntem in cautarea unei asistente stomatologice dedicata pentru a invata lucruri noi, o persoana ambitioasa, pozitiva, dinamica si dorinca sa faca parte din echipa noastra. Daca esti interesata de acest job, te rugam sa ne trimiti un CV pe Whatsapp, la numarul 0748181199 sau pe mail, la adresa dentalix2023@gmail.com

Mentiuni: Absolventa a scolii de asistenti medicali.

Medic stomatolog

Medic stomatolog debutant, caut clinică/ cabinet care să mă ajute să-mi dezvolt cunoștințele, dar și pentru o colaborare de lunga durată.
De-a lungul timpului am efectuat igenizari dentare, obturații, extracții și tratamente endodontice manual.
Sunt o persoană serioasă, ambițioasă, punctuală și îmi place munca in echipă. Îmi doresc sa lucrez și să evoluez într-un mediu prietenos și profesionist.

Mentiuni: Ofer ?i cer seriozitate. De?in CMI

Studenta stomatologie

Bună ziua, mă numesc Giban Diana , sunt studentă în anul 2 la Facultatea de Stomatologie UMF "Carol Davila" din Bucureşti şi caut un cabinet care să mă ajute să capăt experienţă şi manualitate. Până în prezent am lucrat o luna în cabinet ca şi asistentă, dar sunt dornică să învăţ mai mult şi să muncesc. Sunt o fire joviala , imi place sa lucrez in echipa . Sunt punctuala si imi iau treaba in serios .Programul de lucru la cabinet aş vrea să fie flexibil , part -time , întrucât am şi cursuri la facultate. Mulţumesc! O zi frumoasă!

Studenta anul 4, Stomatologie

Bună ziua, mă numesc Slimak Catinca, sunt studentă în anul 4 la Facultatea de Stomatologie UMF "Carol Davila" din Bucureşti şi caut un cabinet care să mă ajute să capăt experienţă şi manualitate. Până în prezent am lucrat 7 luni în cabinet ca şi asistentă, dar sunt dornică să învăţ mai mult şi să muncesc. Programul de lucru la cabinet aş vrea să fie flexibil, întrucât am şi cursuri la facultate. Mulţumesc! O zi frumoasă!

generală

Caut colaborare stoma gen./ endodontie

Medic stomatolog generalist, experienta practica 14 ani, din care 1 an in Dublin, Irlanda,doresc colaborare cu cabinet/clinica in Bucuresti (preferabil partea de nord a orasului).
Am lucrat cu diga, laser, microscop, arc facial,piezotom, cerec atat adulti cat si copii.
Imi doresc o colaborare cu un cabinet care are deja flux de pacienti.
Program flexibil disponibilitate full time.
Pot trimite cv+cazuri rezolvate.

Medic rezident endodontie anul 2

Experiență 1 an, in momentul de fata mai colaborez cu doua clinici pe partea de stomatologie generala si endodontie. Sunt o persoana responsabilă, care își respectă angajamentele și se implică în activități cu o atitudine pozitivă și proactivă. Pot pune la dispozitie CV si un dosar ce sa contina cazuri clinice rezolvate.

Asistent sterilizare instrumentar

Doresc sa lucrez că asistent de sterilizare într-o clinică dentara.Sunt interesata de un job part-time ,dimineața între orele 9.00-11.00.
Rog seriozitate!

Mentiuni: Sterilizarea instrumentarului

Asistenta stomatologie

Ne marim echipa!
Dental Zen Estetic, clinica stomatologica situatia in sectorul 4 din Bucuresti, cauta asistenta stomatologie cu studii de specialitate. Dorim sa ni se alature o persoana serioasa, atenta la detalii, punctuala, cu abilitati bune de lucrat in echipa si interactionat cu pacientii.
Experienta minim 1 am necesară.

Programul de lucru este de 8 ore, de luni pana vineri. Oferim salariu atractiv si bonusuri anuale.

Daca esti dornic sa te dezvolti si vrei sa te alaturi unui colectiv tanar si profesionist, asteptam CV-ul tau pe contact@dentalzen.ro sau ne poti contacta la 0726231167.

ASISTENTA STOMATOLOGIE/ viitor medic stomatolog

Buna ziua!
Sunt studenta la Facultatea de Medicina Dentara in cadrul Univ Titu Maiorescu, anul 5.

Caut un post de asistenta intr o clinica sau un cabinet stomatologic in Bucuresti.

Mentionez ca am experienta in domeniu de aproximativ 2 ani si totodata la facultate am efectuat manopere precum: igienizari profesionale, obturatii de clasa 1,2,4,5, proteze etc.

Sunt o persoana dedicata, serioasa si responsabila si doresc o colaborare atat pe perioada facultatii cat si dupa !

Multumesc ! 🤗

Mentiuni: Numele: DURBACA FLAVIA-ANDREEA

Medic stomatolog, rezident Pedodontie

Medic stomatolog, rezident anul II pedodontie Bucuresti, cu 1 an experienta, doresc colaborare cu un cabinet/clinica.

Medic rezident anul 1

Medic rezident anul 1 Endodontie Bucuresti, fara experienta, caut cabinet unde sa ma pot dezvolta si acumula abilitati practice. Sunt dispus sa ma deplasez si in alte orase.

Ma puteti contacta la nr de telefon sau prin Whatsapp.

Asistenta stomatologie

Caut sa ma angajez.Asistenta medicala,16 ani experienta in Chirurgie,protetica, endo,stomatologie generala

Caut loc de munca

Bună ziua! Sunt asistent medical generalist debutant și caut un loc de muncă în Târgoviște. Nu am experiență însă îmi doresc să învăț!